Barack and Michelle Obama Ninth Grade Campus

Skip to main content
Mobile Menu
Welcome to the Barack & Michelle Obama Ninth Grade Center.  School hours are from 7:30-3:00

Bell Schedules

Lancaster 9th Grade Campus Bell Schedule
NGC - Regular Bell Schedule
Description / Period Start Time End Time Length
1st Period 7:30 AM 8:20 AM 50 min
2nd Period 8:25 AM 9:10 AM 45 min
3rd Period 9:15 AM 10:00 AM 45 min
4th Period 10:05 AM 10:50 AM 45 min
5th Period 10:55 AM 12:30 PM 95 min
* A Lunch 10:55 AM 11:25 AM 30 min
* B Lunch 11:25 AM 11:55 AM 30 min
* C Lunch 12:00 PM 12:30 PM 30 min
6th Period 12:35 PM 1:20 PM 45 min
7th Period 1:25 PM 2:10 PM 45 min
8th Period 2:15 PM 3:00 PM 45 min
Pep Rally Schedule Pep Rally will occur from 1:15PM - 2:10 PM
Description / Period Start Time End Time Length
1st Period 7:30 AM 8:05 AM 35 min
2nd Period 8:20 AM 8:45 AM 25 min
3rd Period 8:50 AM 9:25 AM 35 min
4th Period 9:30 AM 10:05 AM 35 min
5th Period LUNCH 10:50 AM 12:30 PM 100 min
* A LUNCH 10:55 AM 11:25 AM 30 min
* B LUNCH 11:25 AM 11:55 AM 30 min
* C LUNCH 12:00 PM 12:30 PM 30 min
6th Period 10:10 AM 10:45 AM 35 min
7th Period 12:35 PM 1:10 PM 35 min
8th Period 2:15 PM 3:00 PM 45 min
Early Release Schedule No 8th Period
Description / Period Start Time End Time Length
1st Period 7:30 AM 8:00 AM 30 min
2nd Period 8:05 AM 8:30 AM 25 min
3rd Period 8:35 AM 9:00 AM 25 min
4th Period 9:05 AM 9:30 AM 25 min
5th Period - LUNCH 10:35 AM 12:15 PM 100 min
* A Lunch 10:35 AM 11:05 AM 30 min
* B Lunch 11:10 AM 11:40 AM 30 min
* C Lunch 11:45 AM 12:15 PM 30 min
6th Period 9:35 AM 10:00 AM 25 min
7th Period 10:05 AM 10:30 AM 25 min